Wpis z mikrobloga

@jmuhha: miał do wyboru laskę, która nie potrafi się na nic zadeklerować vs laska, która wprostu mówi, że się przeprowadzi i chcę utworzyć z nim rodzinę. Pomimo, że Ola fajnie wypadła to ewidentnie Artur szukał i potrzebował deklaracji i je znalazł, ale nie u niej.
  • Odpowiedz
@jmuhha: rolnik to nie osoba która może porzucić swojej miejsca zamieszkania i wyjechać na drugi koniec Polski. Stąd te pytania o przeprowadzkę. Ale uwaga, Ola ma 400ha( on ma kilkadziesiąt hektarów ) i myślała że Czad złapie przynętę i on się do niej przeprowadzi.
  • Odpowiedz
@jmuhha: Bo się zakręcili nawzajem. On prosty chłop, nie ogarnia subtelnych sygnałów zainteresowania i chce zerojedynkowych deklaracji, "tak, po tych 3 dniach jestem gotowa powiedzieć, że zamieszkam z Tobą". Jej z kolei ogromne problemy sprawiało coś z czym powinna się liczyć już na etapie pisania listu. Poza tym między pierwszą randką a przyjazdem na gospodarstwo było X tygodni na zastanowienie się. Nie musiała się określać ad hoc i nie musiała mówić "tak, jutro sprowadzę swoje rzeczy". Zgaduję, że jakby powiedziała, że nie dzisiaj, ani za miesiąc, ale jakby wszystko szło dalej tak dobrze to przeprowadziłaby się. No chyba, że nawet takiej deklaracji nie byłaby pewna...
PS. Rzadka sytuacja kiedy dziewczyna na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach.

miał do wyboru laskę, która nie potrafi się na nic zadeklerować vs laska, która wprostu mówi, że się przeprowadzi i chcę utworzyć z nim rodzinę. Pomimo, że Ola fajnie wypadła to ewidentnie Artur szukał i potrzebował deklaracji i je znalazł, ale nie u niej.

@abdonaty: Osobiście dałbym jej więcej czasu, ewentualnie zmienił pytanie. Nie "czy przeprowadzisz się do mnie" a "czy zrobiłabyś to gdyby dalej było tak dobrze jak teraz". Acz nie dokonał złego wyboru i plus dla niego za to, że nie kierował się samym wyglądem jak na
  • Odpowiedz
@abdonaty: Osobiście dałbym jej więcej czasu, ewentualnie zmienił pytanie. Nie "czy przeprowadzisz się do mnie" a "czy zrobiłabyś to gdyby dalej było tak dobrze jak teraz". Acz nie dokonał dobrego wyboru i plus dla niego za to, że nie kierował się samym wyglądem jak na ten przykład Waldi.

@PepikPL: ja osobiście też, ale nie mam gospodarstwa xd
  • Odpowiedz
: Ola mogła mieć fajnego chłopa, ale zmarnowała okazję. Większość z nas też coś takiego przeżyła.Niejednego z nas ominęło kiedyś coś pięknego. Życie.

@Aprilwine: Bez przesady, świat się dla niej nie skończy, a może i wprost przeciwnie. Teraz jest rozpoznawalna i będzie miała tylu kandydatów, że będzie mogła przebierać jak chce więc może znaleźć innego, równie fajnego chłopa, a może nawet i fajniejszego.
  • Odpowiedz
Mogła powiedzieć coś w stylu: dla miłości mogłabym się przeprowadzić gdziekolwiek, byle tylko ta miłość się pojawiła. I już by typ dostał to, co chce, a ona potem mogłaby zrobić cokolwiek. Rzucić go albo się przenieść.
  • Odpowiedz
@Davos87: będzie rozpoznawalna czyli zaleją ją masa randomów, więc zacznie segregować po wyglądzie czyli straci tylko czas xD
  • Odpowiedz