Aktywne Wpisy
dekogangster +55
Helo butiful bebe plis show bob and vegene i tak wyrywa się #p0lka proste
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #natura #indie
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #natura #indie
kidi1 +2
#kononowicz Sami im nabijacie kasę z wyświetleń. Gdyby nie widzowie to ci wszyscy hipokryci by nie zarabiali na nieświadomym człowieku. Oglądacie, udostępniacie, komentujecie. Macie największy udział w tym procederze. J$%ać was- widzów tego procederu.
#takaprawda
#takaprawda
Wczoraj byłem świadkiem następującej sytuacji: bezmaseczkowy stoi razem z dwoma policjantami. Przechodzę obok a tam taki dialog:
- Panie władzo, ale to tylko na chwilę
- Maseczkę trzeba nosić
- Ale przecież to moment tylko
- Będzie mandacik
- No dobrze
Kiedy polska policja jest w pobliżu czuje się bezpiecznie, bo wiem, że w razie gdy pojawi się bezmaseczkowiec od razu do niego podejdą i szybko wytłumaczą jakie obecnie zasady panują w spoleczeństwie
#koronawirus #oswiadczenie #truestory #policja #polska
@terwer358: nie każdy ma ochotę i czas spierać się ze służbistami. ¯\_(ツ)_/¯
@terwer358: jeśli już powołujemy się na zdrowy rozsądek (lekarzy w sumie też) to wg niego właśnie nie powinniśmy nosić masek na dworze.
W pomieszczeniach zamkniętych wg mnie również nie jest to koniecznie, ale ok, rozumiem różnice zdań na ten temat.
@Krupier: xD