@onionhero Wszystko ! Kasa, poziomie życia, ilość imigrantów, perspektywy na jutro, podatki. Mnie sami Niemcy przyznawali, że Austria to dużo lepszy kierunek do emigracji niż Niemcy. Jak chcesz trzepać dobrą kasiorkę i żyć bez stresu to tylko Austria/Szwajcaria
@Korfanty39: myśle o tych krajach intensywnie, ale w 2022 roku. Do końca roku chcę zdać certyfikat z niemieckiego B2 i myśle, że mozna próbować ruszać w świat. Ty mieszkasz / pracujesz w AT?
@onionhero Nie, w Konstacji, ale mam widok na ich Alpy :) Szwajcaria to bardzo specyficzny kraj, myślę że na dzisiaj najlepsza do emigracji jest Austria. Sam o tym myślę, tylko już się trochę zadomowiłem w Nimcach.
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
#uk, #niemcy czy #holandia
#pytanie #emigrujzwykopem #ankieta
który kraj najlepszy na emigracja?
1) Gdzieś na południu ze względu na pogodę
albo
2) gdzieś na północy ze względu na normalność
Austria
Wszystko !
Kasa, poziomie życia, ilość imigrantów, perspektywy na jutro, podatki. Mnie sami Niemcy przyznawali, że Austria to dużo lepszy kierunek do emigracji niż Niemcy.
Jak chcesz trzepać dobrą kasiorkę i żyć bez stresu to tylko Austria/Szwajcaria
Nie, w Konstacji, ale mam widok na ich Alpy :)
Szwajcaria to bardzo specyficzny kraj, myślę że na dzisiaj najlepsza do emigracji jest Austria. Sam o tym myślę, tylko już się trochę zadomowiłem w Nimcach.