Wpis z mikrobloga

@chris_mack: A kiedy pisałem, że jestem profesjonalistą? Oceniam pracę po nagraniu. Na Twoim miejscu usuną bym film, bo kupiec zrezygnuje jak to zobaczy. pozdr dla Stokrotki. Skąd pomocnik? tzn jak na niego trafiłeś?
  • Odpowiedz
@gemini2009: On to jest jednak półgłowek. Niby całe szkolenie i nagrał film instruktażowy w Okonku. To samo miał na domu "A" do którego nawiasem mówiąc ma parę kroków i może tam w każdej chwili iść i zobaczyć. Ma w łapie dokumentację, wystarczająco dużo czasu do namysłu, ale mimo wszystko błąd na błędzie czeskim błędem pogania...
  • Odpowiedz
@chris_mack: jeśli serio to Ty Łukaszku jesteś ukryty pod tym profilem, a nie Twój idealny dubler to gratuluję, bo w filach wykreowałeś się na całkiem elokwentną osobę, a tu proszę... XD
  • Odpowiedz
@gemini2009: mam nadzieje że mitoman stwierdził w swojej średniej wielkości głowie, że jednak te wiązary to nie dla nich :D jeśli tak nie stwierdził to ochujuzłoty xD

W trakcie oglądanie oczułem już napięcie jakie wychodziło od łukasza, tekst do kawy: ejjjj no chyba nie będziecie we dwóch bić gwoździ :D dobrze że nie z----ł nowego że mu kawa musi pomóc xD

Trzymam kicuki żeby to skończyli, żeby się udało, ale
  • Odpowiedz
@sskowron: więc, to Ty jesteś profesjonalistą i po obejrzeniu filmiku jednoznacznie stwierdzasz, że konstrukcja (a raczej do co do tej pory zostało pokazane) jest spartolona? Dobrze zrozumiałem?
  • Odpowiedz
@chris_mack: łukaniu, panie kolego, szanuje za twoje dokonania, za umiejętność porwania za sobą tłumów, nie szanuję za podejście do jakiejkolwiek krytyki, ja dostałem shadowabana za napisanie że 10 reklam na 40 minut filmu to za dużo :D a teraz powrót do tematu:

napisałem:

Trzymam kicuki żeby to skończyli, żeby się udało, ale też żeby potem stwierdził, że szczerze mówiąc to jednak nie dla nich ta robota i ŻAŁUJE że ją zaczął
  • Odpowiedz