Aktywne Wpisy
W tym momencie wszelkie NGO (organizacje pozarządowe) są dla mnie jedną wielką propagandą. Brawo. Udało wam się. @Watchdog_Polska
Watchdog_Polska +128
To już ponad 2 miesiące temu, ale czy ktoś pamięta jeszcze sprawę upamiętnienia Jana Pawła II w pociągach Express Intercity Premium (Pendolino)? 2 kwietnia pasażerowie mogli usłyszeć specjalny komunikat poświęcony papieżowi i obejrzeć krótką animację. Konduktorzy i kierownicy pociągów mieli tego dnia przypięte do klap służbowych marynarek żółto-białe przypinki, a ci, którzy normalnie noszą w nich znaczek PKP Intercity, zastąpili go flagą papieską. Poza tym na wybranych trasach rozdawano pasażerom kremówki. Czy
introwertyzm to jednak nie jest miła rzecz...
@ArniHell: Dwa razy otworzyłem drzwi bez zapowiedzi. Raz jakieś babcie z gazetka "strażnik niedzielny"(? Jehowi?) Drugi raz to policja wypytywała o sąsiada. Nie warto otwierać xD
1. Wpadka z gówniakiem
2. Nie mają perspektyw na studia/rozwój osobisty
3. Są z patologicznego środowiska (często i gęsto łączone z punktem pierwszym i drugim)
4. Są na tyle rozgarnięci, mają zapewnioną przyszłość i tyle hajsu, że mogą sobie pozwolić na ślub (jakiś 1% takich małżeństw)
@ArniHell: ale taka prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ArniHell
Któregoś niedzielnego poranka ktoś mi #!$%@? po dzwonku z dobrych kilka minut. Pomyślałem, a w dupie tam - nie otwieram.
Nie minęło kolejnych kilka minut i wchodzi mi do mieszkania (wcześniej pukając). Patrzę właściciel kamienicy, który krzyczy:
- proszę szybko opuścić mieszkanie. Ulatnia się gaz z pieca w piwnicy.
Od tej pory już otwieram ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@Pierorzek: które niedawno, neolit?