Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Orientujecie się o co chodzi z paczkomatami - czy już sami, bez żadnego info przekierowują paczki?
Zamówienie na allegro przez smart (więc sprzedawca raczej dostaje sam kod do umieszczenia paczki (bez wyboru adresu odbioru) i resztę załatwia inpost), paczka trafiła do innego paczkomatu - zero info o przekierowaniu.
@paczkomaty_pl - coś zmienialiście w sposobie doręczenia / zmianie adresu doręczenia bez informowania odbiorcy (pytam bez spiny, po prostu chciałbym wiedzieć kto popełnił błąd :) (inpost / allegro / sprzedawca) )?