Aktywne Wpisy
kukold +895
Jak tam mężowie? Macie już wynajęte w tajemnicy komórki lokatorskie z rzeczami przydatnymi w bezdomności? Bo do własnego mieszkania/domu już nigdy nie wejdziecie jak żona tak zadecyduje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#malzenstwo #rozwod #p0lka #pieklokobiet
#malzenstwo #rozwod #p0lka #pieklokobiet

chemikorganik +50
Polacy chcieli walczyć za to żeby ich kraju nazywał się Polska I byli w stanie za co walczyć. Poświęcili temu wszystko. Możliwe że twój pradziadek brał udział w powstaniu warszawskim. Spytaj go jak to jest czołgać kanałami. Ukraińcy robią teraz dokładnie to samo co my wtedy. Walczą za to żeby kraj nazywał się Ukraina a nie Federacja Rosyjska. #wojna #polska #patriotyzm #rosja #ukraina #obowiazkowecwiczeniawojskowe

Kupując takie żarówki/Ledy !
https://a.aliexpress.com/_B1qvZS mają one honologacje i sprawdza się w megane III?.Przeszkadza mi żółta barwa światła w moim aucie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#motoryzacja #pytanie
1. Nie będzie to legalne
2. Będziesz oślepiał innych
3. Może nie spali Ci auta
4. Będzie świeciło jak gówno
Możesz też wymienić reflektory albo zregenerować.
Obecnie jezdze na najprostszych zarowkach za 20zl i mam to samo co w powyzszych zestawach.
Moim zdaniem nie warto, wniosek po 2
Komentarz usunięty przez autora
@TatoAktywny: ma być tanio, a HID tani nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BillyGugu: @PanKracy582: lampy wyglądają spoko, są czyste i przeźroczyste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanKracy582: a co mam jeszcze zrobić by były lepiej doprowadzone do ładu i składu?
@sluchaj_synek: klosze są w bdb stanie
Ale:
1. Homologacja, z czym to się wiąże? Z zabraniem dowodu w najlepszym wypadku w najgorszym wypadku to uczestniczyć w wypadku drogowym. Jeśli to wykryją( a na pewno wykryją) to masz poważne
@PiotrTAG: zmień auto na takie, które ma xenon/LED fabrycznie, zamiast drutować w bieda wersji auta. NIE DA SIĘ. Możesz sobie lepsze żarówki kupić, albo przerobić auto na xenon/led jeśli w ogóle występowało, a nie LEDy za 40zł z aliexpress... Litości. PHILIPSY LED do takiego moda, i tak nielegalnego kosztują 700zł i one jakoś świecą...