Wpis z mikrobloga

Nie dość, że zimno, mokro to wystarczy wjechać do lasu żeby napotkać nieprzejezdne błotne etapy, zwłaszcza takie rozorane przez dziki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj słabiutko, kopyta się szybko zmęczyły i szybko zaczęły palić. Generalnie dzisiaj byłem lekko nakręcony, bo cały tydzień nie jeździłem, rower stał czyściutki i nasmarowany. No i najważniejsze, dzisiaj pierwszy poważny test butów i pedałów z spd. Zakupiłem pedały m520 i buty m089 w pięknym białym kolorze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Generalnie buty rowerowe powinny być zakazane w tym kolorze, ale cóż innego koloru nie było w tym rozmiarze, a i tak myślałem że będą za duże, a o dziwo są dosyć wygodne.
Przyznam szczerze, że #!$%@?łem się dzisiaj tylko dwa razy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Plus dwie potencjalne gleby, ale zdążyłem się wypiąć. Kwestia raczej śliskiego terenu i błota. Oczywiście wczoraj się uczyłem wpinać, wypinać na bieżni, żeby nie było ;)
Póki co nie widziałem dzisiaj jakiejś poprawy osiągów, ale jakoś nie mój dzień. Jedynie poczułem poprawę przy podjeżdżaniu na stojąco w dolnym chwycie, wtedy fajnie czułem jak ciągnę pedały, a nie tylko pcham.
No i stopy przemarznięte, woda mi się dostała do butów przez miejsce montażu bloków ()
#rower #rowery #szosa #gravel #triban #wykoptribanclub
guru8 - Nie dość, że zimno, mokro to wystarczy wjechać do lasu żeby napotkać nieprzej...

źródło: comment_1603047224GV5UNbKn3uDBcgvuHhi3ow.jpg

Pobierz
  • 11