Aktywne Wpisy

CzosenWan +230
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

smuteczek2000s +12
6kg w dół, trochę aż dziwnie, ale przynajmniej mini wróci do szafy na stałe na lato ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
PS. Smuteczek na tle worków na śmieci.
źródło: 1000015797
Pobierz

Divinity, wzorem swojego głównego bohatera, nie jest komiksem idealnym. Narracja skoncentrowana na psychice nadludzkiego protagonisty wciąga, poboczne elementy uniwersum nie pchają się z butami tam, gdzie nie są potrzebne, a wątek oderwania od ludzkiej natury wyróżnia się dość oryginalnym podejściem. Historia działa zarówno samodzielnie, jak i w formie wstępu do ogromu szerszych konsekwencji. To gładka i strawna lektura, której mankamenty nie rażą drastycznie i nie psują zwyczajnej radości ze śledzenia kolejnej pokręconej genezy wszechmocnego w świecie nadludzi. Zauważenie wspomnianych wad nie wymaga jednak szczególnie intensywnego czepialstwa – mój biedny recenzencki móżdżek od razu wyłapał, co mu nie pasuje. Dla mniej marudnych odbiorców przygoda z Divinity z pewnością będzie mniej wyboista, a biorąc pod uwagę jej potencjalne rozwinięcie, warto się z nią zapoznać.
Recenzja komiksu Divinity
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1603025546p1q3bI17LMIbJUjbNlnVij.jpg
Pobierz