Aktywne Wpisy
sxilll +47
Ogłoszenia o pracę w mojej okolicy:
-3 lata doświadczenia
-angielski minimum C1
-znajomosc kilku programów w stopniu biegłym
-wyksztalcenie wyższe
Miesięczne wynagrodzenie?
3500 zł brutto
#przegryw
-3 lata doświadczenia
-angielski minimum C1
-znajomosc kilku programów w stopniu biegłym
-wyksztalcenie wyższe
Miesięczne wynagrodzenie?
3500 zł brutto
#przegryw
enten +2
Mireczki chciałbym zasięgnąć waszej opinii. Jakoś tak ostatnio czuję się przez #samotnosc nieszczęśliwy. Nie będę ukrywał, że prawdopodobnie powodem tego jest moja aparycja, której już zmienić za bardzo nie mogę. Jakby nie patrzeć wpływa ona mocno negatywnie na jakość mojego życia. No ale walcząc z #depresja postanowiłem, że mogę miesięcznie z mojej pensji przeznaczać ładnych kilka/kilkanaście stów na walkę z tym problemem. Stanąłem jednak przed dylematem. Mogę tą kasę przepalić na "roksy"
Na co lepiej wydać pieniądze?
- Roksa 71.0% (149)
- Psychoterapeuta 29.0% (61)
Może nie zarabiałbym dużo ale przynajmniej bez problemu wynająłbym mieszkanie i wyprowadził się od rodziców.
Studiuję już 3 rok i nadal nie mam żadnego życia społecznego ani związkowego, a na samą naukę mam coraz mniej ochoty i siły przez rosnącą apatię i depresyjny nastój.
Sam kierunek i związana z nim praca wydaje mi się zresztą za trudna, nie mam pewności czy po skończeniu kierunku zostanę zatrudniony w branży.
#studbaza #studia #szkola #edukacja #gorzkiezale
Chodziło mi też o to że możliwości rozowoju zarobków mogłby być w dłuższej perspektywie mniejsze niż po inżynierce, a nie wiem czy miałbym siłę na studia zaoczne pracując.