Wpis z mikrobloga

uuuuu, straszne, nie można mieć WŁASNEGO ZDANIA - ew jak jest to zdanie zgodne z lnią Jacka - 70mln - Sasina to trzeba banować :D.

Tak jak mówię, znam środowisko, więc odpuść.
  • Odpowiedz
nie można mieć WŁASNEGO ZDANIA

@Student_AWAS: dokładnie takie samo jak świnie na usługach pisu i dokładnie tego samego dnia, którego zaczyna się nagonka na lekarzy musiałeś się nim podzielać. No co za przypadek.

Pamiętam, że srodowisko sędziowskie też ci nie pasowało. Akurat też się pokrywało z atakiem na nowego wroga ludu.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji:

Apropos pierwszego Pana zawsze się odpala w swych niepochlebnych opiniach "akurat" jak rząd pisowski grilluje wykształcone grupy społeczne. Jestem ciekaw co tam może powiedzieć niepochlebnego o ludziach z IT ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Czepianie się lekarzy w tej sytuacji kiedy u władzy są takie szuje i mendy to jest po
Need - @ZaplutyKarzelReakcji: 

Apropos pierwszego Pana zawsze się odpala w swych n...

źródło: comment_1602752271qEjHEOw7jv3pNVKpHL8vvI.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@szunis: @ZaplutyKarzelReakcji: ten, kto uważa, że sądy nie potzebowały zmiany, a przed dotknięciem systemu przez PIS było wszystko w porządku, tylko PIS to zepsuł - X #!$%@? DE. Tak, sądy potrzebują reformy i nie ma co tu dyskutować - nie wiem, czy PIS zrobi to dobrze, czy źle, ale czasem trzeba zrobić pierwszy krok - mnie w sumie to nie dotyczy, dużo bardziej bym się przejął, gdyby chcieli
  • Odpowiedz
@wydac_Jadzke_za_Kokeszke: ależ nikt ci tego nie zabrania. Natomiast jak brakuje nam teraz rąk do pracy, rząd zaczyna srać i rzygać na zawody medyczne, bo nie mają uzasadnienia dla swojego brak działania, dołączają do tego pisowskie media i ty jeszcze stwierdzasz, że to doskonały moment, żeby popluć sobie z rządem na lekarzy to będziesz pan świnia nie człowiek. Przysłużysz się tylko temu, że ci lekarze po prostu wyjadą z kraju do
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: to niech wyjeżdżają, jeżeli ktoś ma się źle tu czuć, to niech jedzie. Jeżeli są tak dobrzy, to niech jadą do USA, ale tam trzeba się faktycznie wykazać, ale nagroda jest wielka - sława i pieniądze. W Europie po prostu "jestem lekarzem, gib moeny".
  • Odpowiedz
@BotRekrutacyjny: no tak, BO TO CAŁKOWICIE RÓŻNE SPRAWY. Nie to, by ludzie tworzyli ten system i nie to, by system niby prywatny się przeplatał z NFZ :D. Zresztą, prywatnie też jest w Polsce marnie, kolejki na medicover, odsyłanie z poważniejszymi sprawami to tam normalna, ale to nie ten temat. System trzeba rozbić i sprywatyzować.

@kogut_20: xD to fakt.
  • Odpowiedz
@ZaplutyKarzelReakcji: już nie mówię o tym, że mój jedyny zarzut wobec lekarzy w trakcie pandemii dotyczyła przyjmowania ludzi na prywatne wizyty bez wykorzystania środków ochrony przed wirusem i kasowanie po 2 stówy za 5-10 minut rozmowy. A wszystko to przez nakręcanie spirali strachu przez zarażeniem się. Oczywiście jakieś obrażanie się na pis i wypinanie się na pacjentów też chyba nie jest w porządku?
  • Odpowiedz
@Student_AWAS: zwykły lekarz, nawet ambitny nie ma wpływu na to ile i na co jest otwieranych specjalizacji, ile może zlecić konkretnych badań, ilu pacjentów może przyjąć. Niewydolność polskiej służby zdrowia, nawet przed pandemią, to nie wina tych zwykłych lekarzy, którzy po prostu chcą pracować, a organizacji systemu.
  • Odpowiedz
zwykły lekarz, nawet ambitny nie ma wpływu na to ile i na co jest otwieranych specjalizacji, ile może zlecić konkretnych badań, ilu pacjentów może przyjąć. Niewydolność polskiej służby zdrowia, nawet przed pandemią, to nie wina tych zwykłych lekarzy, którzy po prostu chcą pracować, a organizacji systemu.

@BotRekrutacyjny: oczywiście, że system nie jest bez winy - dlatego samym lekarzom powinno zależeć na zmieneiu go - ale im nie zależy - bo
  • Odpowiedz