Aktywne Wpisy

Gymski +497
#biedronka czy wy jesteście normalni? Na #!$%@? mi ponad metr paragony jak kupiłem rzeczy za 30zl? Aż tak dużo macie papieru że nie ma na co #!$%@?ć?
źródło: temp_file3760750797598080486
Pobierz
zdenko +2
Co byście wybrali? Wybór pośród aut ze sportową sylwetką, oczekuję też możliwie komfortowej jazdy codziennej oraz fajnie gdyby był mocniejszy silnik:
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
Audi A3 S-line 1.5 (brakuje kasy na s3)
Golf GTI/GTI clubsport
Cupra formentor nowa widzę 1.5 lub 2.0 diesel, stara 2.0 benzyna 4x4
#motoryzacja #samochody #audi #volkswagen #vw #golfgti #cupra #golf8 #formentor
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tylko dzisiaj wyłapałem @motaboy @kogut_20 @Student_AWAS
Gdybym był białkiem to bym wszystkich pobanował za bycie świnią. Nie pozdrawiam
#neuropa #bekazpisu #polityka #4konserwy
Tak jak mówię, znam środowisko, więc odpuść.
@Student_AWAS: dokładnie takie samo jak świnie na usługach pisu i dokładnie tego samego dnia, którego zaczyna się nagonka na lekarzy musiałeś się nim podzielać. No co za przypadek.
Pamiętam, że srodowisko sędziowskie też ci nie pasowało. Akurat też się pokrywało z atakiem na nowego wroga ludu.
@Student_AWAS: coś czuję, że jedyne środowisko, jakie znasz to twoja zatęchła piwnica. Na potwierdzenie pierwszy z brzegu komentarz.
źródło: comment_16027522824XnI3GxbYdB9v7zGQQCyjn.jpg
PobierzApropos pierwszego Pana zawsze się odpala w swych niepochlebnych opiniach "akurat" jak rząd pisowski grilluje wykształcone grupy społeczne. Jestem ciekaw co tam może powiedzieć niepochlebnego o ludziach z IT ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Czepianie się lekarzy w tej sytuacji kiedy u władzy są takie szuje i mendy to jest po
źródło: comment_1602752271qEjHEOw7jv3pNVKpHL8vvI.jpg
PobierzJeśli miałem złe zdanie o lekarzach zanim nawet nastał PiS, że o koronawirusie nie wspomnę, to czy mogę mieć je dalej czy nie?
@kogut_20: xD to fakt.
@BotRekrutacyjny: oczywiście, że system nie jest bez winy - dlatego samym lekarzom powinno zależeć na zmieneiu go - ale im nie zależy - bo