Aktywne Wpisy
Anonim5 +26
awe333 +61
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Cyrk na kółkach.
Typek zabił dwie osoby w WISCONSIN i uciekł do ILLINOIS a Ci zdecydowali się, że wyrok w jednym stanie wystarczy i mu nie będą dowalać.
Wykop:
#bekazprawakow #neuropa #moderacjacontent @Moderacja może jakiś banik za manipulowanie tytułem?
@Wujo_Stachu: dlatego też taki sprawami zajmuje się wymiar sprawiedliwości, nie eksperci z wykopu.
@lewoprawo: no i tak jest skonstruowane prawo w większości Stanów. Jeśli np. napadniesz na bank
Koleś nawet nie został jeszcze skazany prawomocnym wyrokiem sądu ziomuś.
@Wujo_Stachu: żadne odwołanie od autorytetu, po prostu piszesz bzdury.
Po pierwsze, w Wiscounsin panuje "Castle Doctrine" co w skrócie oznacza, że poza swoim domem nie masz prawa użyć broni przeciw napastnikowi, który broni palnej nie posiada, chyba że wyczerpałeś wszystkie możliwości ucieczki (co musisz dowieść). Pierwszy zabity przez ziomka gość był nieuzbrojony, a Kyle najpierw przed nim uciekał a później postanowił jednak odwrócić się i go
@JAI2L9LAD: tzn. ty chcesz żeby został dwa razy skazany za ten sam czyn, czy o co ci chodzi?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@lewoprawo: Tyle ze jako ze to on zostal zaatakowany to ten komentarz to czyste victim blaming. Czym sie rozni od powiedzenia molestowaej lasce ze po c--j ubrierala krotka spodniczke wychodzac na impreze?
Oczywiście miała prawo spacerować gdzie chce, ubrana w co chce, a nawet strzelać w samoobronie. Ale jednak za g---t nie ma kary śmierci, poza tym w cywilizowanym kraju od wymierzania sprawiedliwości są sądy i system karny, a
@lewoprawo: Czemu nie mozemy uzyc tej logiki w sprawie tego chlopaka? Bo
Nie wiem, czemu wyjechałeś z Trumpem czy tam zarzuciłeś mi lewicowość (jestem centrystą). Ale skoro już o tym wspomniałeś, to od siebie dodam, że bawi mnie obecna fascynacja wykopków Trumpem. Nagle wszyscy zapomnieli o 447 i o