Aktywne Wpisy
lignocainum +26
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
Kaker +303
Chciałem tylko przypomnieć, że użytkownik @berito wysłał pocięte na pół czekolady przez co nadawały się tylko do wyrzucenia.
#warszawa #podatki #po
wołominianin na dorobku się kłania xD
@luki201: w całym kraju to samo, warszawa nie jest tu wyjątkiem
Miejsca w centrum jest znikoma ilość i posiadanie w takich warunkach więcej niż jednego pojazdu powinno być obciążone dodatkowymi kosztami. Btw. nie oszukujmy się 1200zl rocznie to są jakieś grosze i jeśli komuś to nie pasuje to może wyprowadzić się do innej strefy albo zrezygnować z drugiego samochodu. Ludzie tam potrafią mieć 4
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: o czym teraz piszesz? Abonament to JEST zryczaltowana roczna oplata za parkowanie w obrebie 4/8 parkomatow
@luki201: trolle polityczne zalały ten wątek jak g---o z Czajki Wisłę
25.000/100zl/12msc=21 lat. Czyli można powiedzieć, że prywatne miejsca się spłacają 21 lat przy obecnych stawkach.
A zakładając że z 50k, to masz amortyzację jeszcze dłużej, i tu mowa o prywatnym, a nie zajmowaniu przestrzeni publicznej.
Przykre są te wzrosty, ale jestem w stanie je zrozumieć, szczególnie że metra
@prnppp: sam jestes troll. Do tego miejski pasożyt, ktory chce miec ladne miasto ale grosza z kieszeni nie da. Budzet miasta sie nie spina to kasowane sa rozne przywileje, proste, nie? Lepiej zaczac od kasowania tych zbednych jak np ryczalt na abonament parkingowy niz obcinac dotacje przedszkolom i szkolom
@rickroll: jakie są tego przyczyny?
https://www.rp.pl/Finanse/310139894-Samorzady-straca-14-mld-zl-rocznie-przez-zmiany-w-PIT-CIT-i-ryczalcie.html
Obcięcię opodatkowania, które bije w finanse samorzadów, a obywatelom nie daje nic (no może młodym U26 daje znaczące oszczędności)