Wpis z mikrobloga

#perfumy #kononowicz #bottledszkolna Sorry za post pod postem, ale mam natchnienie. Chcę odtworzyć perfum, który Major Suchodolski trzyma w reklamówce i opisuje nuty. Muszę mieć lepszą wiadomość! Jak byście mi rozszyfrowali alegoryczne przedstawienie nut, typu "cipq, dupq" itp. Co może tak pachnieć? Bo tulipan (szafran) i róże to łatwe. I jak mi jeden z drugim powie, że mam wąchać nitro to dostanie w łypę bo ja perfumy chcę zrobić. Efekt będzie stworzony z absolutów, ekstraktów i esencji, próbki dodam do rozbiórek, które planuję w niedługim czasie ;). Z maceracją powinien powstać w przeciągu miesiąca - sześciu tygodni. Perfum będzie nosił tytuł "Fajna Niespodzianka". Nuty w miarę realne proszę. Największa beka będzie jak to wyjdzie noszalne. Ostateczny skład podam za kilka dni. Każdy może rozszyfrować tylko jedną nutę, ewentualnie coś dodać. Jak się zabawa przyjmie to będę robił więcej eksperymentów ( ͡° ͜ʖ ͡°) #patostreamy
Tony94 - #perfumy #kononowicz #bottledszkolna Sorry za post pod postem, ale mam natch...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony94: Szanuję za wizję kreatywnego połączenia dwóch, zdawałoby się, nieprzystających hobbies ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do nut cipq i dupq, może cywet i piżmo?
  • Odpowiedz