Wpis z mikrobloga

Vettel wygrał właśnie zawody na najlepszy kask sezonu. Oto połączenie jego klasycznego białego wzoru z wzorem jego idola, przyjaciela, legendy - Michaela Schumachera, najlepszego kierowcy wszechczasów.

Pod matowym białym lakierem, sprawne oko zobaczy trójwymiarowy wzór MSC - siedem gwiazd, inicjały po boku, chińskiego smoka i konia Ferrari. Czerwony pasek z flagi Niemiec jest namalowany tym samym neonowym odcieniem czerwieni, która zdobiła kask Schumiego.

Coś pięknego ()

#f1 #f1boners
Pobierz c.....i - Vettel wygrał właśnie zawody na najlepszy kask sezonu. Oto połączenie jego ...
źródło: comment_1602235985FxtCFWK5X6qtl1jWlhehZu.jpg
  • 10
@milosz1204: Każdemu spodoba się co innego, w mojej opinii to ten jest najlepszy. Dlaczego? A no dlatego, że ten zwykły wzór Seba jest i tak najlepszym wzorem w padoku; tutaj zaś zrobiono coś niesamowitego i w ciekawy sposób zawarto na kasku dwa wzory wielkich niemieckich mistrzów. Ten trójwymiar robi niesamowitą robotę (òóˇ)
@milosz1204: Też dobrze wspominam te czasy gdy Seb co wyścig miał coś innego na kasku. Teraz mamy raczej fazę dojrzałego Seba, który wziął klasycznie historyczne niemieckie barwy wyścigowe i kombinuje zmieniać detale, które nadają takiego dobrego smaku. Osobiście podoba mi się droga, jaką teraz obrał, mam nadzieję że podobnie będzie w Astonie (cholera, fajnie to brzmi ())