Aktywne Wpisy

Goronco +224
źródło: temp_file3503036864361658181
Pobierz
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym

Ja zaczynam:
#technologia #heheszki #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego technologia umarła? Bo oglądanie jest uciążliwe. Okulary to nic, gorzej
@NieKsiezniczka: Chyba w Polsce xD
@RETROWIRUS: tak to zdecydowanie
@Barto_: koleś bez spiny. Ja śmieszkuję, a ty wyzwiska już o 7 rano. Meliski się napij.
@wfd: Mój ojciec ma Sony Bravie 3D. Na początku bawiliśmy się z tymi okularami 3D ale od 5 lat wszyscy mają w------e na to.