Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym
Spójrzcie proszę z boku na skomplikowaną sytuację, oceńcie i napiszcie co uważacie. Jestem lvl 30, mam siostrę lvl 37. W przeciągu ostatnich 5 lat przeżyliśmy serię nieszczęść w rodzinie. Najpierw w odstępie miesiąca zmarli rodzice naszego taty. Rok później w odstępie kwartału rodzice naszej mamy. Kilka miesięcy później mamie zdiagnozowano nowotwór i rok później mama nie żyła. I w końcu tata 2 lata temu zginął w wypadku samochodowym
pogromca_kucy +674
XD #nieruchomosci
źródło: Screenshot (17)
Pobierz

Ja zaczynam:
#technologia #heheszki #glupiewykopowezabawy
@szejk_wojak: góra dwa tygodnie temu Facebook miał pokaz nowego Oculus Quest 2. To bezprzewodowy VR, nie wymaga nawet komputera ani telefonu. Już Oculus Quest jedynka namieszał na rynku. Bardzo dobrze zapowiada się także HP Reverb, który ma jeszcze lepszą rozdzielczość i jakość
@Secretariat:
1. Do telewizorów 3D musisz mieć założone cały czas okulary 3D.
2. Ten efekt 3D jest tandetny. To kopiuj-wklej rozwiązań z lat 80.
3. Żeby oglądać film w 3D musi on być wyprodukowany w 3D, a produkcja takiego filmu jest droża niż normalnego filmu, więc praktycznie nie ma produkcji filmowych i telewizyjnych w
@norzeczywiscie: Był motyw instalowania na nich Skype, więc była możliwość dzwonienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)