Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +54
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
Lexi20 +423
źródło: 1000010490
Pobierz

#gielda
Tym razem wolę stracić okazję niż pieniądze
Ale da się jeszcze zarobić na Polskim producencie testów, pytanie kto to będzie, spekulacja pełną gębą na FB i Bankierze :)
źródło: comment_1601988561PQqvXtWomatUYxJgq5TLzu.jpg
PobierzFilozofując, moje 'obecne ja' zawiodło się na Twoim 'obecnym ja', bo uważa, że Twoje 'przeszłe ja' było w tej kwestii pewniejsze swoich przekonań, odważniejsze.
Moje 'przeszłe ja' kupiło wtedy po 39, wcześniej od Ciebie, i drożej od Ciebie o 4 złote.
Sam pisałeś, że nie da się stracić. Dlaczego więc zwątpiłeś w samego siebie? Po co był ten pospiech ze sprzedażą? Czy to ten słynny
Zdecydowanie bezpieczniej i mniej nerwowo wisieć sobie na hakach w oczekiwaniu na zdjęcie (ʘ‿ʘ)
Pisałem tu pewien post w połowie września o tych bardziej oczywistych sygnałach, żeby w przyszłości, jakby trzeba było, móc się do linku odnieść, ale to jeszcze nie ta chwila. Tak czy owak, wierząc na słowo i kupując w
Liczę, że na COVIDZIE jeszcze zarobię, tym razem będę dłużej trzymał papier :)
W Blirta wskakuje na korekcie :)