Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +167
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
klewerewel +15
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Zostanie fantastologiem to marzenie głównej bohaterki komiksu. Czarolina oraz inni studenci własnie zaczynają naukę w akademii profesora Balazara. Co na nią tam czeka? Jednorożce? Rusałki? Owszem, jednak los ma na pierwsze dni nauki Czaroliny zupełnie inny plan.
Czarolina. Pewnego dnia zostanę fantastykolożką to komiks, który kupił mnie zarówno pomysłem na fabułę, jak i świetnymi rysunkami. W końcu legendarne bestie to temat, któremu granice nakreśla jedynie wyobraźnia autora. Jak udało się go wykorzystać? Czy możemy już mówić o Wiedźminie dla młodszych odbiorców?
Tego dowiecie się z najnowszej recenzji. Zapraszam! /Jacek Leniwiec
Czarolina. Pewnego dnia zostanę fantastykolożką | Tom 1 | Recenzja
#fantastyka #fantasy #kryptydy #komiks #recenzja #popkultura #leniwapopkultura
Polecam również obserwować tag - #leniwapopkultura oraz #leniwypodcast
@elf_pszeniczny @Richard0 @Clear @Farezowsky @MG78 @kolezka1 @pokey @mich_uj @Gaya_Deguchi @17witcher @KaTtrrA @weasel @SweetStud @Neye @jPaolo2 @Blabladoro @Ruski_Metanol @SweetStud @magnes125 @6acek @ZmOoReK @Katsukyun @Rostagma @ZmOoReK @olavolav @pomoc_pomocynka