Aktywne Wpisy

uncle_freddie +388
Barcelona 2 - 0 Borussia; Robercik Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/3bb19519
#mecz #golgif #fcbarcelona #golgifpl #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/3bb19519
#mecz #golgif #fcbarcelona #golgifpl #ligamistrzow
źródło: b2r
Pobierz

matixrr +473
Jak Lewandowski strzeli dziś 2 lub więcej goli to wśród plusujących losuję 2 lub więcej pizze!
#mecz #pizzalegia << potwierdzenie legitności rozdajo
#mecz #pizzalegia << potwierdzenie legitności rozdajo
źródło: Lewandowski
Pobierz

Ostatnio zgłosiłem do Boku biedronki i do Sanepidu że w Biedronce na ul Zgierskiej w Łodzi w lodówkach są ogromne połacie pleśni. Dostałem pismo z Sanepidu że przeprowadza kontrolę. BOK biedronki odpisał po 10 dniach ze no no fajnie, coś tam zrobimy elo. I jak powiedzieli tak zrobili, jedna lodówka z największą ilością pleśni była opróżniona i te kratki coś tam umyte ale dalej był syf. Za to dzisiaj wpadam wieczorem bo braklo mi cebuli do obiadu na jutro, a tu w Biedronce r--------l. Widać , że POTĘŻNY SANEPID wjechał tam jak Johnny Sins w anus Mia Melano. Połowa lodówek opróżniona, jakiś dwóch kolesi demontuje te wszystkie kratki z górnej części lodówek, generalnie poruszenie. Cześć żywności trafiła do innych lodówek, ale część sobie leży tak o na innych pudłach, super ciąg chłodniczy bulwo, widzę znów to trzeba zgłosić xD w każdym razie coś tam robią. I widać że sanepid coś tam robi, nawet jeśli zapowiadają kontrolę. Zatem Mircy i Mirabelki, nie bójcie się i zglaszajcie ten b----l w biedronkach.
#biedronka #chwalesie #lodz #polska
źródło: comment_1601583015AaW94j5mzsKnqzBzaGn0xg.jpg
Pobierzi nawet nie mówię o odbiciu
@Rad-X: no generalnie to nie, ALE... Nie wiesz nigdy skąd dana larwa przyszła. Mogła przed chwilą bytować np. na padłym ptaku, po którym odziedziczyła jakieś groźne bakterie, które przetrwają pasteryzację.
Poza tym, czy można ufać producentowi, że należycie przeprowadza pasteryzację, skoro lekceważy naprawdę duże i widoczne na pierwszy rzut oka zarobaczenie?
A skoro tak, to czy możemy mieć pewność,
@DOgi: może być* dość konkretnym
@mirkobiniu: pomyśl, że ja jadłem je sobie w całości do tatara i dopiero po którymś grzybku postanowiłem je przekroić ( ಠ_ಠ)
Na szczęście kawałek dalej mam Lidla, Carrefoura a i jest Kaufland w centrum który ma potężna zaletę w postaci prawie wyłącznie automatycznych kas.
@mirkobiniu: dobra robota, leci +