Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Pytanie skromne i proste. Jest ktoś z was w związku na odległość? Bądź był? Jak się poznaliście i jakie były wasze poczatki? Na jakim etapie jesteście teraz? :D #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fl3xy: Bo to prawda. Zwiazki na odległość to zabawa dla gim Ew. Licbazy. Zaden dorosły człowiek nie będzie się w coś takiego bawił
  • Odpowiedz
@Fl3xy: Nie warto, zamykam temat. Temat dla kompletnych desperatów, którzy wierzą, że nie znajdą nikogo na miejscu (co z reguły jest nieprawdą). I nie słuchaj tego ułamka, któremu się akurat udało.
  • Odpowiedz
  • 0
@wilku88: Moje pytanie jest generalnie czysto ciekawskie, bo w sumie kiedyś tam sam w takim bylem. Nawet się przeprowadziłem do miasta różowego wtedy, czas pokazał że to była czysta głupota
  • Odpowiedz
@uszatniczka: Właśnie o to chodzi. Tak naprawdę znamy osobę z telefonu/zdjęć/wiadomości/kamerki. Ew z kilku spotkań. Później nagle druga osoba leci z Tobą w ch*** a Ty nawet nie masz o tym pojęcia, tylko po to by na końcu usłyszeć „spie*dalaj” ehhh
Ciesze się, ze mam już faceta 2 lata
  • Odpowiedz
@Fl3xy: to raczej ma tylko sens, gdy lata jest już jakiś czas razem normalnie, a potem to etap z wyznaczonym koncem.
Inaczej tego nie widzę...
  • Odpowiedz
@Fl3xy: bo znasz osobe tylko tak, na jaka ona sie kreuje w internecie/przez telefon, whatever. Nie da sie zbudowac czegos trwalego na takich fundamentach, chyba ze szybko sie zobaczycie irl i beda jakies realne plany co do zycia razem w niedalekiej przyszlosci
  • Odpowiedz
@Fl3xy: poznalismy sie na last.fm, zgadujac sie w grupie na koncert. Zaiskrzylo i po kilku mcach przeprowadzilam sie 600 km do miasta, w ktorym mieszkal. Tam dwa lata razem. Potem rok z okladem na odleglosc 400 km. Kolejne 6 lat razem. Obecny status to maz i ojciec naszego dziecka.
  • Odpowiedz
  • 0
@metroboomin: no jeśli jeszcze jest szansa na jakieś częste spotkania plus szybkie mieszkanie razem to może i ma to sens ale jednak wiem z własnego doświadczenia że takie jeżdżenie co weekend np Łódź - Warszawa meczy na dłuższą metę
  • Odpowiedz