Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +13
źródło: temp_file4905699570349598946
Pobierz
#raportzpanstwasrodka Wracając do klapka, w każdym odcinku mówi do tego biednego dziecka po polsku i próbuje sprawiać wrażenie ze dziecko cokolwiek rozumie. Widać ze nie rozumie, bo jak faktycznie oczekuje jakiejś odpowiedzi od dziecka to musi powtarzać po "angielsku". Plus oczywiście dziecko nigdy nic nie mówi po polsku, oprócz powtarzania tego co powie frejer.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #budujzwykopem #zalesie
Ej kto tutaj ma rację, bo ja chyba jestem jakiś p------y.
Ja 29 lat, siostra 34 lata prawie, że w tym samym czasie rozpoczęliśmy budowę swoich domów.
No ja ją trochę wyprzedziłem bo już mam STAN SUROWY ZAMKNIĘTY, no i pada propozycja z strony siostry i rodziców.
Żebym dał siostrze, pozostałość desek, stempli i pustaków ceramicznych.
Ja od rodziny dostałem 150 tysięcy, siostra 200 tysięcy; bo ja już miałem działkę od teściów.
No i powiedziałem że nie dam jej tego bo teść sobie to bierze, żeby tym podreperować budynki gospodarcze u siebie na "gospodarstwie"
No i nie chcę siostrze tego dawać bo mi się tak widzi tylko dlatego, że jednak teść:
- dał 60 tys na działkę
- każdy dzień na działce pomagał budowlańcom
- sam ogrodził działkę
- dowoził materiały budowlańcom
- organizował dla ekipy jedzenie i picie
- pomagał zbijać schody, drabiny, rozszalowywać itp.
- miał auto dostawcze, zawsze użyczał żeby coś przewieść itp.
- załatwił jego dobrego znajomego, który pracował koparką tylko za paliwo i flaszkę.
No w ciul pomagał, gdzie nikt z mojej rodziny a mam 5 rodzeństwa, nie zjawił się ani razu u mnie by pomóc.
A teraz siostra i rodzice wielce obrażeni, że mogłem tak zrobić i nie dać jej tych pozostałości.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f745f0df49ad326e7b1be15
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
I to tyle z drogich prezentów ¯\_(ツ)_/¯