Wpis z mikrobloga

@Yahoo_: kody/zniżki wysyłają/przypisują do konta 15 października.
Mi się udało 2 dni temu zdać AZ-900 za free z podobnych wstawek. Z tym trzeba będzie na jakiś kolejny się zapisać ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bbsxbsbbsxbsbbsxbs wysłałem ścieżki, które można wypełnić (pierwszy link) i certy, do których potem można podchodzić (drugi link, jak rozumiem, możesz wybrać obojętnie który).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@BBxx no właśnie na głównej stronie tej informacji nie widzę, ale na to wygląda jak przejrzałem regulamin :(

This exam offer is available to eligible individuals who attend Microsoft Ignite and complete one collection in the Microsoft Ignite Cloud Skills Challenge.
  • Odpowiedz
@Yahoo_: parę lat temu poczytałem trochę o C# i chciałem sobie zrobić 70-483 ale jak tu wykopowi eksperci stwierdzili że to niczego nie sprawdza to sobie odpuściłem. Tym bardziej, że programistą nie jestem a chciałem sam siebie sprawdzić z ciekawości. Tu dość powszechna opinia była, ze to "nic nie daje" to stwierdziłem że nie ma sensu sobie głowy zawracać zwłaszcza jak chleba z tego nie mam:)
W sumie to kojarzę,
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl tyle, że ja bardziej celuje w azurowe certy niż te programistyczne. Kiedyś się do jakiegoś certa c# się przygotowywałem to faktycznie tam głupie pytania były (typu kolejność argumentów w konstruktorze, które IDE i tak podpowiada). Ale od tego czasu mała rewolucja w MS była, więc to wszystko trochę inaczej może wyglądać.
  • Odpowiedz