Aktywne Wpisy
MYexodus +161
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Jprd całe Mirko zasrane, bo zastrzelili jakiegoś soyyaka 7500km stąd xDD
#usa
#usa
Skopiuj link
Skopiuj linkRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale właściciele owszem. Właściele mają prawo informować kelnerów jakich poglądów nie obsługiwać.
Niech o wszystkim decydują pieniądze.
Nie ma żadnych dowodów na to, że wszystkie osoby pod tymi komentarzami, mają takie, a nie inne poglądy gospodarcze.
Ja tylko powiem, że jakby ktoś zaczął tą dyskusje czytać od tyłu to niech zobaczy sobie w pierwszym wpisie jest link do strony.
Osoby #lgbt w komentarzach pod oświadczeniem restauracji popierają segregacje ludzi w restauracjach wg uznania kelnerow, ze względu na poglądy.
Poglądy to nie są ludzie. To ideologia.
Nikt nie rodzi się komunistą, liberałem, konserwatystą czy faszystą.
Wykonania usługi odmówił pracownik za którego działanie słusznie restauracja przeprosiła w oświadczeniu.
Mój wpis dotyczy jasno widocznego w komentarzach poparcia przez osoby z kręgów LGBT takiego faszystowskiego zachowania kelnera, wobec osób o odmiennych od nich poglądach, które przyszły poprostu zjeść.
@albo_wutka_albo_buk: czy za takie samo faszystowskie zachowanie uważadz odmowę wykonania usługi przez drukarza?
Przecież ludzie ktorym odmowiono uslugi wlasnie tego drukarza btonili, wiec sami są faszystami. Nie mogą miec pretensji, ze nie xostali obsłużeni.