Aktywne Wpisy

KonwersatorZabytkow +371
Baby domagają się żeby szkoła zapewniała darmowe podpaski bo jak to argumentują "okres może przyjść wcześniej niż się spodziewają"
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow
No #!$%@? trzymajcie mnie, chodzą wszędzie z torebkami gdzie mają zestaw kosmetyków, lusterko, makijaże, szminki, pomadki, kredki do oczu, dwie patelnie i toster ale włożyć kilka podpasek na zapas to już problem xDDDD
#kobiety #okres #podpaski #bekazrozowychpaskow

kopek +2
Szukam fajnej nazwy na stronę gdzie będę zamieszczał swoje fotografie - głównie krajobrazy.
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
Kopek Foto? Kopek Media? Kopek produkszyn? Kopek w obiektywie? Inne?
#pytanie #fotografia #tworczoscwlasna
#przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #takaprawda
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ZumpkaChinskax: Osoby atrakcyjne nie wpadają w kompleksy, ponieważ mają inne doświadczenie niż osoby nieatrakcyjne, czy nawet szkaradne. Jeżeli całe życie słyszysz komplementy, masz spore zainteresowanie, dużo ludzi chcę się z Tobą zadawać, to niby w jaki sposób ktoś z takimi doświadczeniami mógłby wpaść w przegryw?
Na to jacy jesteśmy wpływa wiele czynników,
Tu trzeba pracy nad sobą a nie szukanie dupy. Nikt normalny nie będzie chciał mieć dziecka z osoba zaburzona psychocznie niezdolna do samodzielnego życia i mówię tu k wszystkich.
Jak nazwiesz 7letni związek jak nie miłością? Dodam że zaczęty przez internet, więc wcześniej znaliśmy tylko siebie od środka. Takich przykładów mam kilka.
BlackPill to prawda i ty dobrze o tym wiesz ;)