Wpis z mikrobloga

Hej, posiadam Redmi 9 i mam dość irytujący problem. Mianowicie podczas rozmowy telefon non-stop mnie wycisza. Ekran przyłożony do ucha się nie zapala, a ikona wyciszenia się sama włącza. Dzieje się to kilkukrotnie podczas rozmowy. Jakieś porady co jest nie tak bądź jak to naprawić ?
#xiaomi #redmi #telefony
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kurde mam identyczny problem w Redmi Note 8T, w MiStore, powiedzieli mi, że to moja wina bo źle trzymam telefon. W żadnym z poprzednich telefonów nie miałem tego problemu, tylko właśnie w jajomi.
Irytuje mnie jeszcze jedna rzecz, mianowicie jak długo trzymam otwartą jakąś aplikacje z niezmienną częścią ekranu to potem przez 10/15 minut na ekranie nadal widać poświatę gui z poprzedniej aplikacji, jedynymi rzeczami jakie są na + telefonie to aparat
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@eskeitt: ja bym pominął sklep i zainteresował się gwarancją prosto w ccs. Choć tu śmiało można składać do sklepu na rękojmie, nawet lepiej. Zainteresuj się tym.
  • Odpowiedz
@PaulStone najbardziej mnie wkurza to wyciszanie podczas rozmowy, jutro pojde do sklepu i powiem ze chce oddać na gwarancje bo są dwa problemy albo najlepiej zwrot kasy xD
  • Odpowiedz