Aktywne Wpisy

WielkiNos +283
Samochodziarze wyśmiewają kierowców, którzy dostosowują prędkość do warunków panujących na drodze? Stare, znałam.
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz
Polska2080 +11
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także

#xbox #pad #zwrot #wymiana #reklamacja #mediamarkt
@Zwanek:
No ale w skrócie to wygląda to po prostu tak, że wpłacasz kaucję, oni ci wysyłają nowego pada, jak nowy pad dojdzie to odsyłasz starego, jak stary pad dojdzie do nich to zwracają ci kaucję - tyle.
Nie pamiętam tylko czy starego pada ty wysyłasz(oni opłacają przesyłkę), czy od razu kurier go zabiera.
Pamiętaj tylko żeby dokładnie czytać opis procedury - np. to że się pada bez pudełka wysyła. Ostatnio jakiś mirek się tu żalił, że na zwykłą gwarancję wysłał pada z pudełkiem, a odesłali mu bez. Po prostu nie doczytał.