Aktywne Wpisy
Duza-fajka +250
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Moja żona ma problem z zębem. Dziura taka, że można ropę z dziąsła wydobywać. Twarzoczaszka w okolicach ryja spuchnięta, leki nie pomagają, do pracy iść trzeba a dentyści nie przyjmują. A jeśli już to za rok albo dwa. Dzwoniliśmy wszędzie, włącznie z 112 i najlepsze, co im przyszło do głowy, to znaleźć internistę, który wypisze skierowanie do chirurga. No albo męcz się człowieku do bliżej nie określonego końca pandemii a jak jeszcze dostaniesz gorączki, to Cię zamkniemy.
A teraz poważnie: znacie może internistę, który byłby tak miły i wypisał to na natychmiast?:) Może być zdalnie czy coś :)
Komentarz usunięty przez autora
@detektor_pro: bez recepty? Spróbować nie zaszkodzi a tu i tak ząb do ewakuacji na bank. Dobrze, że nie widoczny, bo zanim zrobią nowego to też minie a, że pójdzie z korzeniem, to nie chcę wiedzieć ile to będzie kosztować :P
@ECMAlover: Jutro to lepsze jak rok lub dwa xd Trzymam kciuki, może coś się jeszcze znajdzie na szybko. Zawołaj jak się już uda xd
@mexxl: kawałek jest, ale zawsze jakaś opcja :)
Jeżeli małżonka jest w stanie "wytrzymać" z takim problemem aby dotrwać na NFZ to trzymam kciuki, lecz czy warto czekać na coś co obecnie jest nierealne z Państwowego punktu widzenia? (