Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +14
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
sakiro12 +127
Miałem jakąś dziwna infekcje. W piątek popołudniu nagle zacząłem się czuć jak przed grypa. Ból mięśni, prawdopodobnie gorączka (w piątek nie mierzyłem) i ogólnej takie uczucie "rozkładania". W sobotę zmierzyłem temperaturę i wyszło 39° dodatkowo pojawił się ból gardła - ale bez kaszlu. Niedziela to powtórka z soboty. W poniedziałek rano jeszcze miałem gorączkę, ale ustąpila bez żadnych leków. Wg mnie trochę nietypowy przebieg przeziębienia, za szybko się rozwinęło i równie szybko się wyleczyło, dodatkowo bez kataru i kaszlu. 39 dobijałem przy mocnej grypie ale wtedy powrót do zdrowia nigdy nie trwał 3 dni. Duszności nie miałem, ale za to całkowity brak apetytu (przez ostatnie dwa dni zjadłem 2 bułki) odczuwanie smaku wydaje mi się bez zmian chociaż być może występuje lekkie osłabienie tego zmysłu.
Czy to może być #koronawirus? Jak u was przebiegała ta choroba? #chroba #nfz #kiciochpyta #anonimowemirkowyznania
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f68f96af49ad326e7b1aac6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Precypitat