Wpis z mikrobloga

co za leniwe łby xd
mianowicie wbijam se na załadunek na magazyn, wszystko pięknie fajnie, że pan jest, prosze otworzyć drzwi
ok otwarte, magazynier z paleciakiem podjeżdża
ja już @XDwGlowie bo wiem co on kombinuje ale pale frana do końca kekW
oczywiście pada legendarne hasło, że mam za nich z---------ć XDDDDDD
to mówie kulturalnie acz stanowczo, iż jakbym chciał targać tony paleciakiem to bym sie na magazynie zatrudnił...
mina typa picrel
#jadesexd
#zycietruckera
Cybek-Marian - co za leniwe łby xd
mianowicie wbijam se na załadunek na magazyn, wsz...

źródło: comment_16007063309bd6jzQIcZvCtbz6d9POYh.jpg

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cybek-Marian: k---a, ja z kolei dzisiaj mialem taka sytuacje, ze podjechal pan kierowca busikiem, mial z 4 - 6 palet i taki wozek paletowy reczny ale nie elektryczny jak my mamy tylko taki co trzeba ,,napompowac'' zeby podniesc palete i recznie sie ciagnie
i nagle patrze, a on zaczyna pompowac ten wozek swoj z paleta i chce mi wyjezdzac na magazyn
ja mu mowie ze ,,nie no, niech pan zostawi,
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Cybek-Marian: nie wiem czemu (z całym szacunkiem dla tych normalnych) ale w różnych miejscach dorabiałem i najgorzej zawsze mi się pracowało z magazynierami. Nie zawsze, ale w większości. Teraz tylko mam magazynierów równych gości i to wszystkich (ʘʘ)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Cybek-Marian: no pewnie że nie ma co, może po prostu miałem pecha jak brałem fuchy dawniej xD teraz goście gituwa, mimo że ja pracuję jako biurwa xd to współpracuje się bardzo fajen. Któryś z nas potrzebuje czegoś co średnio leży w naszych obowiązkach ale tak sobie wzajemnie pomagamy i jest git ʕʔ
  • Odpowiedz