Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Polaczki będziecie ruchani aż was kukle będą swędzieć ???????? #bekazlewactwa

Ja po prostu lubię wstawać rano, zrobić co mam zrobić i mieć więcej czasu wolnego w jednym kawałku. Po 21 nie jestem w stanie robić coś pożytecznego a tym bardziej się uczyć.
Ta i później cierpią na nowoczesne choroby
@BrianEno: Gdybym mógł, to bym przychodził do biura o 6 rano i wychodził o 14, ale najszybciej jak mogę, to od 7 do 15. Cały dzień mój. Co ja miałbym robić do 9 rano, przed pójściem do pracy XD 2 godziny na rower, prysznic, śniadanie, dojazd, jeszcze zostaje godzina czasu... potem powrót do domu po 17, po dwóch-trzech godzinach robi się ciemno i chłodno. Słabo to
Komentarz usunięty przez autora
Wtedy wstaje o której chce, pół godziny później jestem w pracy i kończąc pracę o tej powiedzmy 17 - zajmuje mi pięć minut żeby być po pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)