Aktywne Wpisy

DragonBreath +38
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3

źródło: comment_1600663871ExB0xMYrIMsfBguSwB97jM.jpg
Pobierz@przeczki: chyba dla polaka biedaka xdd
https://wyborcza.pl/1,75399,17678004,Ameryka_bez_urlopow___Sennik_amerykanski.html
I tak sie to żyje w tej bogatej ameryce ( ͡°
@przeczki: fun fact: Holendrzy zasadniczo też nie mają żadnych dni świątecznych, bo wszystko jest w układach zbiorczych o pracy XD Prawo reguluje kwestie bardzo ogólnie - na przykład wakacji musisz mieć minimum 4x tyle ile pracujesz godzin w tygodniu (czyli 160h przy 40 tygodniowo). Ale
@Royal_Email: ojjj tak byczq,
PRECZ Z LEWACTWEM, BRUUUM BRUMMM ROLLING COAL LEWACKIM ROWERZYSTOM W TWARZ CHMURĄ DYMU BOŻE JAK ŚMIESZNIE.
źródło: comment_1600672181aDSV6Ts60Cu0VdUifjfahV.jpg
Pobierzpowodzenia
Generalnie jak idziesz do pracy to masz dzień #!$%@?, a na 9 chociaż się wyśpisz, jeśli nie masz nawyku kłaść się wcześniej na siłę.
@przeczki: ja wolę pracować od 9 do 17. Wstaję sobie jak człowiek o 8, wracam do domu i jestem
A to czy 'Załatwisz coś jeszcze'?? Y a niby co załatwisz o 15? Co najwyżej możesz iść się kisić na siłke czy basen o dziwnej godzinie z innymi którzy
@BrianEno: ci którzy przychodzili na 10 i później oraz wychodzili o odpowiednio późniejszych godzinach to najczęściej ludzie nie mający życia, siedzący w swoich piwnicach więc to o której wyjdą nie robi im jakiejś większej różnicy xD
No tak, bo p0lak musi wstać o szóstej, żeby pojechać na raniutko do pracy, żeby wyjść o 16 i od 17 walić kustosze albo umawiać się z innymi p0lakami, ale na tyle wcześnie, żeby zdążyć pójść spać o 22 bo kolejnego dnia znów do kołchozu xD
Początek pracy 7-8 to wymysł jeszcze z czasów rewolucji przemysłowej, jak
Komentarz usunięty przez autora
Nie! 9-17 MASTER RACE ( ͡° ͜ʖ ͡°)