Aktywne Wpisy

WielkiNos +492
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Lolenson1888 +660
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy
źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz

Jeśli czytacie dużo mang, Monster zachwyci was i porwie. Z kolei fanów komiksu czy thrillera po prostu może początkowo trochę drażnić kryształowością głównego bohatera i zepsuciem jego codziennych antagonistów. Te zgrzyty znikną w miarę narastania problemów Tenmy – jego strachy i obsesje na chwilę ogarną też was. Urasawa pokazuje w tej serii absolutne zło w sposób bardzo klasyczny i współczesny jednocześnie. Czerpie z powieści grozy i szpiegowskiego thrillera, a to świetne połączenie. Pierwszy tom nie odsłania nawet ułamka możliwości drzemiących w tym połączeniu.
Recenzja mangi Monster tom 1
#komiks #komiksy #manga #nerdheim
źródło: comment_1600618111ex8ubGqfX9dxyGaBuWycJf.jpg
Pobierz