Wpis z mikrobloga

@genetic_dan: jak dla mnie, to najlepsza szkolna to sam kononowicz bez zadnych kamer na bieżąco, bez majora i wszystkich pasozytow, pojawiajacy sie sporadycznie w mediach/filmach ludzi takich jak Niemiecki. Od samego poczatku czulem ze samemu Krzyskowi wspolpraca i zycie z kimkolwiek z tych pasozytow nie wyjdzie na dobre, a kiedy przyszedl Mexicano, to juz naprawde bylo mi tego bardzo szkoda(sic). W 2015(i wczesniej) byl, jakby to nie zabrzmialo, normalny, i
  • Odpowiedz
@aaaarrssen: Byku, jak Cie widza tak Cie pisza. Zapewne sledzisz uniwersum na biezaco, co bys pomyslal jako osoba bezstronna, ogladajaca to po raz pierwszy raz? zapewne pomyslal bys to co napisales w tym poscie
  • Odpowiedz
@genetic_dan: Pół Polski, zwlaszcza tej mlodszej, widzialo go w 2006 roku w internecie. Widzac go po tej przerwie po raz pierwszy na filmikach z belwederu w 2015 widzialem goscia, ktory od roku 2006 nie zmienil sie niemal w ogole, byl o wiele spokojniejszy niz teraz, i bardzo mnie bawil. Od dluzszego czasu gdy obserwuje kolejne jego k-----e na ktore poza pogorszonym zdrowiem wplyw ma bezposredni kontakt z ludzmi ktorzy caly
  • Odpowiedz