Aktywne Wpisy
Antybristler +183
Kurła własnoręcznie zrobiona picka to jest to. Polecam to zamiast płacić 40 zeta januszowi, który jeszcze nawali składników po terminie.
#chwalesie #gotujzwykopem
#chwalesie #gotujzwykopem
mirko_anonim +88
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
7 lat stabilnej pracy w korpo.
Wykształcenie wyższe - 2 kierunki.
Regularne wpływy na konto. Pensja 8200 od miesięcy.
30 lat. Brak zadłużeń, obciążeń, rodziny. Niskie wydatki stałe. Historia kredytowa - czysta karta, nigdy nie potrzebowałem się zadłużać. Mam ubezpieczenia, polisy, IKE. Jestem już właścicielem małego, niewyremontowanego mieszkania.
Zdolność
7 lat stabilnej pracy w korpo.
Wykształcenie wyższe - 2 kierunki.
Regularne wpływy na konto. Pensja 8200 od miesięcy.
30 lat. Brak zadłużeń, obciążeń, rodziny. Niskie wydatki stałe. Historia kredytowa - czysta karta, nigdy nie potrzebowałem się zadłużać. Mam ubezpieczenia, polisy, IKE. Jestem już właścicielem małego, niewyremontowanego mieszkania.
Zdolność
#podatki
Kończy się kasa na bombelki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GrochenMochen: I progi trzeba poprzesuwać, bo przy takiej inflacji to niedlugo najbiedniejsi będą płacić 32%
A robaki komuchy dalej będą przekonywać, że czemu nie chcecie opodatkować najbogatszych bardziej, skoro sami zarabiacie średnią krajową xD
Nie ma to jak zrazić do siebie najbardziej przedsiębiorcza część społeczeństwa dla 1mld, jednocześnie p-------------c wielokrotność tej kwoty na socjal i inne bzdety...