Aktywne Wpisy
szmer_lasu +8
Czy grubo po dwudziestce jestem w stanie jeszcze wyprostować kręgosłup? Z tego co wiem, to normalnie ćwicząc się nie da albo chociaż bardzo trudno (na szczęście ogólnie kręgosłup jest w "dobrym" stanie, więc można ćwiczyć).
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
źródło: image
Pobierz
PatykLont +1
Zrobiłem prawko z 5 lat temu. Ale łapie się coraz bardziej na tym, że nie wiem kto gdzie ma pierwszeństwo. Po prostu zapomniałem xD
#prawojazdy #samochody #motoryzacja #polskiedrogi
#prawojazdy #samochody #motoryzacja #polskiedrogi

Człowiek zalatany cały dzień, dąży niewiadomo gdzie, kasa się zgadza, ale chciałby więcej i więcej...
Ogólnie wieczny stres, wnerwienie itp.
Z drugiej strony masz taką patologie, która se siedzi przed blokiem, żyją za moje pieniądze, dzieciaki na wakacje, zero ambicji, uśmiech na twarzy.
Może warto trochę odpuścić i zacząć cieszyć się drobnostkami jak ta patoklatka...
#oswiadczenie #przemyslenia #polska #menele #feels
Trza znaleźć konsensus. Osobiście w--------m alprazolam 0.5 do 1.5mg dzień w podzielonych dawkach, mam w------e w stres bo nie istnieje, decyzje przychodzą łatwiej i szybciej. Jedyny minus - uzależnia. Ale lekarze się nie
A inna rzecz, ze ludzie inteligentni generalnie sa mniej szczesliwi od ludzi o ograniczonych mozliwosciach poznawczych. Zjesc piwko wypic zaruchac i tak w kółko. A ty myslisz o sensie zycia, pozostawieniu czegos po sobie, zmienianiu swiata.
Zmiana mindsetu, środowiska, znalezienie odskoczni i powinno byc dobrze.
@zapalara: a p---------e, to podaj konkretne przykłady bo póki co to każdy właśnie rzuca truizmy a alprazolam faktycznie działa
nie widzę nic złego w uzależnieniu jeśli jesteś jego świadomy i korzyści przewyższają straty i mówię to ja, od 8 lat żrący alprazolam - mogę na jego temat napisać książkę i znam go lepiej niż psychiatrzy
inna zdanie jakie słyszałem oprócz tego - to po prostu adrenalina i ryzyko, w takiej formie że
Ty masz inne zdanie jesz to jak cukierki od 8 lat i OK. Prawdopodobnie bedziesz musiał do końca życia, a odstawienie tego bedzie sie wiązało z tym że całe to g---o wróci do ciebie i i tak bedziesz musiał sie z tym uporać tak
@zapalara: też tak słyszę od ale jak pytam co właściwie jest w tym złego skoro nie zaniedbuję pracy, rodziny etc i żyję normalnie to napotykam milczenie - ale tak jak piszesz jestem świadom że raczej będę to żarł do końca życia ;)