Aktywne Wpisy
Sigfried +96
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +283
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Link do mapy z pozycją zawodników na żywo:
http://event.trackcourse.com/view/maraton-polnoc-poludnie-2020
Startuję z numerem 6.
Limit czasu to 72 godziny. Jeśli uda mi się zejść poniżej 48, uznam to za sukces i świetny wynik. Zobaczymy czy niecałe 3 tygodnie od startu w Bałtyk - Bieszczady Tour były wystarczające na regenerację.
Jest to sporo większe wyzwanie niż BBT, wyścig odbywa się na zasadach samowystarczalności, więc po drodze nie ma żadnych punktów wsparcia, których na Bałtyk-Bieszczady było aż 13. Dodatkowo profil trasy jest bardziej wymagający, mając 800 km w nogach wjeżdża się w solidne góry.
Trzymajcie kciuki za bezpieczną i bezproblemową jazdę! :) Pozdr z Helu.
#byczysnarowerze #rower #szosa #polska
@faramka: to z polskiej natury wynika. Skoro Wisła płynie z góry na dół to my pojedziemy pod górę, a co. Poza tym fajniej patrzeć jak po 900 km pada na twarz bo go górka pokonała xD
A tak serio to podjazdy w ruchu miejskim są dużo bezpieczniejsze niż zjazdy gdy każdy chce być jak najszybszy. W te stronę powinno być bardziej
powodzonka byczqu dobra faza!