mi się płakać chcę, studiowałem co innego, programowania się uczę, boje się że jak będę szukał już pracy to nic nie znajdę
@marcin-kolecki: cipowate nastawienie, pracę dostaje się albo po znajomości, albo po zrobieniu dobrego wrażenia na rozmowie, samymi studiami można zazwyczaj podetrzeć sobie tyłek, jak siedzisz w firmowym kiblu 45 minut i srasz na ich koszt ( ͡°͜ʖ͡°)
@marcin-kolecki: Ja też poszedłem do pracy nie mając żadnego doświadczenia i inżyniera. Minęło 5 lat, doświadczenie mam, a dyplomu nadal nie. Tylko fakt, że wtedy była trochę inna sytuacja na rynku.
@marcin-kolecki: K---a, a mnie w dużo bardziej rozwiniętych regionach odmawiali pomimo dużego doświadczenia w moim zawodzie. Facet bez doświadczenia i zawodu nie miałby czego szukać, ale Juleczka się wkręci wszędzie, bo ma tzipe. Szef spermiage
On jest szef i on decyduje. To jest właśnie jedna z zalet bycia szefem. ¯_(ツ)_/¯
#praca
#tinder
#programowanie
źródło: comment_1599818206TkxkC6lQzBaMe43GsvmOAC.jpg
Pobierzźródło: comment_1599824678h3L7qK7xP3HXIETfa71YP9.jpg
Pobierz@marcin-kolecki: cipowate nastawienie, pracę dostaje się albo po znajomości, albo po zrobieniu dobrego wrażenia na rozmowie, samymi studiami można zazwyczaj podetrzeć sobie tyłek, jak siedzisz w firmowym kiblu 45 minut i srasz na ich koszt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1599828395mzPUKb51Tur2wlDgTo59W4.jpg
Pobierz@marcin-kolecki: posiadanie znajomości to też umiejętność ;)
@paczcieprzegrywy: raczej żonaty szef szuka czegoś do ruchania na boku.
On jest szef i on decyduje.
To jest właśnie jedna z zalet bycia szefem. ¯_(ツ)_/¯