Czy jest jakiś trick na to, żeby wykorzystywać tylko kratki grida przy ulicy z jednej strony (jeżeli nachodzą na siebie?). Załączam przykład. Przy 1 to jest jak się teraz dzieje, a chciałbym żeby działo się jak przy 2 – z tym że dla przykładu użyłem tutaj autostrady, a chciałbym móc użyć zwykłej drogi. #citiesskylines
@s3b4: sprytne i proste ( ͡°͜ʖ͡°) no pillars używam, nie wiedziałem, że ogarnie takie rzeczy. Dzięki! @anonimowy_obserwator: pobieram i testuję, dzięki wielkie :)
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Załączam przykład. Przy 1 to jest jak się teraz dzieje, a chciałbym żeby działo się jak przy 2 – z tym że dla przykładu użyłem tutaj autostrady, a chciałbym móc użyć zwykłej drogi.
#citiesskylines
źródło: comment_1599680546r6RJBqFtRIkjuoxypArlOc.jpg
Pobierzno pillars@anonimowy_obserwator: pobieram i testuję, dzięki wielkie :)