Wpis z mikrobloga

@bartez_94: A jak normiki mają się ubierać, skoro są bombardowani reklamami z udziałem swoich idoli, takich jak np. Viki Gabor i Marcin Maciejczak z "The Voice Kids"? Ktoś trzepie niezły hajs na frajerach, którzy za 200-400 zł kupują buty, których uszycie w Bangladeszu kosztuje kilka dolarów. Ja chodziłem po szkole w chińskich tenisówkach za 15 zł i jakoś nie nabawiłem się płaskostopia.
wyjzprz2 - @bartez_94: A jak normiki mają się ubierać, skoro są bombardowani reklamam...

źródło: comment_1599688289nwFja7KY8wmeHNF3ehC32W.jpg

Pobierz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@palmoos: typ pracuje. Zajebiscie. Duże prawdopodobieństwo, że buty kupił za własne zarobione pieniądze. Nie kradnie, nie sępi od rodziców wykazując minimum chęci co dzisiaj jest rzadkie. Ale beka bo plecak? Niech jedzie i od razu po szkole do roboty. A jego kumple obiadek od mamusi i kąkuter. Uczciwie #!$%@?.
k normiki mają się ubierać, skoro są bombardowani reklamami z udziałem swoich idoli, takich jak np. Viki Gabor i Marcin Maciejczak z "The Voice Kids"? Ktoś trzepie niezły hajs na frajerach, którzy za 200-400 zł kupują

@wyjzprz2: ta bo gimbusy oglądaja voice of poland i wiedzą kto tam śpiewa, teraz tylko jutuberzy i patozespoły