Wpis z mikrobloga

Kurde Mirki akcja.
Do szkoły w której uczy się siostra mojego przyjaciela wpadł dziś antymaseczkowiec. Zaczął nagrywać dzieci i nauczycieli. Krzyczał także żeby dzieci zdejmowały maski i nie reagował na prośby wyjścia ze szkoły. Zresztą zostawię wam filmik do oceny. Dlaczego o tym piszę? Bo mam wrażenie że chłop jest niestabilny emocjonalnie i może coś zrobić.
#bekazpodludzi #covid19 #maseczki #koronawirus
Panciak - Kurde Mirki akcja.
Do szkoły w której uczy się siostra mojego przyjaciela ...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Panciak: jak ja współczuje jego córce... ona chyba już płakała z tego wstydu. Sam gość chyba wziął przykład z "dziennikarza" Piotra B. Na fb jego strona nazywa się "ch wdp.tv", z tym że Piotra nie wypuścili do szkoły i było hurr durr, a ten "tylko" pokrzyczał i poszedł.
  • Odpowiedz
Przy córce stoi jakaś jej koleżanka więc mam nadzieję że ma w miarę wyrozumiałych znajomych i nie będzie jechana tylko dlatego że jej stary jest p-----------m zjebem. Niepotrzebnie sie w-------m na noc.
  • Odpowiedz
Przecież ta dziewczyna się załamie teraz, wstyd na całą szkołę, a dzieci w tym wieku nie mają zbyt silnej psychiki, jednocześnie rówieśnicy mogą nadmiernie jej dokuczać teraz. Przydałoby się jej jakieś wsparcie, wiem, pedagodzy może coś z nią i innymi z klasy porozmawiają, ale z mojego doświadczenia szkolnego wiem, że to może nie wystarczyć.
  • Odpowiedz
Te dzieci w swoim wieku to maja w p-----e te konstytucje, bo uwaga ty przygłupie z filmu... Są dziećmi. A corce współczuję bo sie wstydu najadla a teraz beda ja przez tego kretyna pokazywac palcem. Lecz sie rodzicu
  • Odpowiedz
facebook niż dawno powinien pousuwać te rakowe grupy na facebooku, ci ludzie się tam codziennie wzajemnie nakręcaj i później taki efekt

@asd23434asd: usunie jedną drugą taką grupę, to pomyślą, że to spisek i tylko więcej świrów do nich dołączy ;/
  • Odpowiedz