Wpis z mikrobloga

Kurde Mirki akcja.
Do szkoły w której uczy się siostra mojego przyjaciela wpadł dziś antymaseczkowiec. Zaczął nagrywać dzieci i nauczycieli. Krzyczał także żeby dzieci zdejmowały maski i nie reagował na prośby wyjścia ze szkoły. Zresztą zostawię wam filmik do oceny. Dlaczego o tym piszę? Bo mam wrażenie że chłop jest niestabilny emocjonalnie i może coś zrobić.
#bekazpodludzi #covid19 #maseczki #koronawirus
Panciak - Kurde Mirki akcja.
Do szkoły w której uczy się siostra mojego przyjaciela ...
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@azzip: cały ten filmik jest p------y.
Ciekawi mnie czy ktoś będzie próbował wyciągać konsekwencje za udostępnianie wizerunku jego dziecka. Albo czy nauczyciele będą wyciągać za swoje.
  • Odpowiedz
@Panciak: biedny czlowiek :( fakenewsy na FB tak mu poryly beret, ze naprawde uwierzyl w "Plandemie", spisek Bila Gatesa i zabojcze szczepionki. Smutne jest to, ze Szurfederacja z Grzegorzem Braunem na czele dolewa oliwy do ognia i zbija kapital polityczny na takich biednych, przestraszonych ludziach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Panciak:

chcą nam wszczepić cipy. Chcą nas manipulować.

I tylko dziecka szkoda. Tu zmiana szkoły nie pomoże. Młoda będzie musiała emigrować :/
  • Odpowiedz
@Panciak: o k---a xDDDDD to brzmi jakby on parodiowal tych szurow. Jak zaczal krzyczec chca nam wszczepic cipy xDD nie moge z tego nie wierze ze istnieja takie pajace
  • Odpowiedz
@Panciak: Spotkałem jednego antymaseczkowca w auchan. Na wejściu ochroniarz poprosił go o założenie maseczki. Ten zaczął drzeć ryja na cały sklep w ataku szału, ale w końcu wyszedł bez zakupów xD
  • Odpowiedz