Wpis z mikrobloga

Polska w 2020 r. Siedź w domu nawet kilka miesięcy na kwarantannie, strać pracę, zlikwiduj firmę, miej problem z podstawowymi czynnościami życiowymi, bo kolega z klasy twojego dziecka miał pozytywny wynik na obecność wirusa - choćby nawet nie zbliżali się do siebie xDDD

"W VI LO w Gdyni na Covid-19 zachorował uczeń klasy maturalnej. Dyrekcja szkoły zadziałała szybko i wzorcowo, dzięki czemu Sanepid mógł szybko podjąć działania. Wszyscy uczniowie z tej klasy wraz z rodzinami oraz ich nauczyciele zostali skierowani na kwarantannę."

Kiedy koniec tej żałosnej koronapaniki? Ja osobiście mam już dość.

#bekazlewactwa #koronawirus #szkola #polska
Pobierz wojtas_mks - Polska w 2020 r. Siedź w domu nawet kilka miesięcy na kwarantannie, stra...
źródło: comment_1599462761nehUgYdmhOeY2f2HLzJWCz.jpg
  • 27
@wojtas_mks: Jesli ludzie dzieci to niech się nimi zajmują. A nie zrzucają na nauczycieli. Skoro jest okazja to nauczyciele kombinują zeby mieć wolne czy mieć prace zdalna. Proste i logiczne. Koleżanka, która pracuje w szkole podstawowej w wawie mowi, ze albo w piątek albo w przyszły tydzień ogłaszają kwarantannę i elo
Skoro jest okazja to nauczyciele kombinują zeby mieć wolne czy mieć prace zdalna.

@crazykokos: I już widać, że żadnego nauczyciela nie znasz, bo byś takich bzdur nie pisała.

Koleżanka, która pracuje w szkole podstawowej w wawie mowi, ze albo w piątek albo w przyszły tydzień ogłaszają kwarantannę i elo

@crazykokos: Mega bzdura xD

Jest kilka dzieci co maja kaszel itd. a głupi rodzice przyprowadzają chociaż są kartki, ze jak przeziębione
@wojtas_mks no i? Czyli kończymy pandemie bo, wykopek ma dość? A ja mam dość sebixów to co do gułagu z nimi? XD dobrze sanepid zrobił bo wśród kaszojadow szybko się szerzy infekcja jo ale wykopki mają dość ti #!$%@?ć starych w grupie ryzyka niech giną xD w ogóle co to za argument że się ma czegoś dość toż to jest totalna beka XDDD
@wojtas_mks na serio wiem jak wygląda przenoszenie syfu w szkołach. Ale wykopki wiedzą lepiej xD a argument że ktoś jest zmęczony pandemia to totalna beka bo mnie to np #!$%@? obchodzi xD . Ja wielokrotnie byłam zmęczona zulami w autobusie czy patologia szkolną z którą musiałam wytrzymywać przez lata i nikt z tego powodu nic nie robił bo jestem nimi zmęczona więc zabierać patusów z podbazy xD także beka taki argument.
@jamtojest: jak kaszlnie to nie zostanie wpuszczony albo zamknięty w izolatce. Hahaha:D koleżanka wrzuca relacje na insta jak tam siedzi i te dzieci coś robią i slychac jak raz na jakiś czas któreś kaszle a ona nagrywa dalej a potem pisze ze mną na insta i nikogo nie prowadzi do izolatki znawco za dychę xDDD
na serio wiem jak wygląda przenoszenie syfu w szkołach. Ale wykopki wiedzą lepiej xD a argument że ktoś jest zmęczony pandemia to totalna beka bo mnie to np #!$%@? obchodzi xD . Ja wielokrotnie byłam zmęczona zulami w autobusie czy patologia szkolną z którą musiałam wytrzymywać przez lata i nikt z tego powodu nic nie robił bo jestem nimi zmęczona więc zabierać patusów z podbazy xD także beka taki argument.

@szynszyla2018:
@wojtas_mks nie skończy. Racja ale każdy kolejny miesiąc daje większą szanse osobom w grupie ryzyka i medykom na poznanie działania wirusa. To tak nie działa, że ludziom sie coś nudzi i kończymy xD i elo wirusa nie ma. Bo to debilizm