Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +81
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM

Pytanie do #rozowepaski bo chyba żaden mężczyzna nie jest w stanie pojąć jakie dziwne procesy zachodzą w waszych głowach - a przynajmniej ja kapituluję. Podobna sytuacja zdarza się dosyć często na Tinderze. Piszę do jakiejś niewiasty np. coś takiego (przykład z wczoraj):
"Hej, wyróżnia się Panna w pewien znaczący sposób od większej części pozostałych kobiet na Tinderze, i choć zabrzmi to pewnie dziwnie - doceniam fakt, że na zdjęciu profilowym nie robisz dziwnej miny, nie obnażasz się, ani nie prezentujesz jakiejś infantylnej przeróbki swojego wizerunku - niby to niewiele, ale - jak sądzę - może to stanowić oznakę tego, że masz poukładane w głowie i nie szukasz desperacko mężczyzny mającego stanowić źródło utrzymania. Po tych słowach wstępu, chciałbym zapytać się czym się zajmujesz i jakie masz plany na przyszłość?"
Po czym otrzymuję odpowiedź:
"Cześć. :)"
I absolutnie nic więcej - a przecież moja wiadomość została zakończona pytaniem.
O c--j chodzi? Z jednej strony - odpowiada, więc niby jest zainteresowana. Z drugiej strony - odpowiada w sposób tak bezmyślny, że wszelka wola kontynuacji tej rozmowy natychmiast u mnie ustaje.
Dodałem więc jedynie ironicznie:
"Zasadniczo pytanie postawione w mojej poprzedniej wiadomości pozostaje aktualne. xD"
Ale znając życie, odpowiedź nigdy nie padnie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f54d5a58679b6c666e7adf7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Przytoczony przez ciebie tekst jest lekko pretensjonalny. I o ile nie ma nic złego w pytaniu o zajęcie/plany na przyszłość, to nie jest to najlepszy ice breaker. Można się poczuć jak na castingu.
Komentarz usunięty przez moderatora
2 zdania wystarcza i luźny ton, a nie taki ksiazkowy
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zawsze wrzucę jakiś taki teks, ciekawostkę, jak ktoś podchwyci temat to oznacza że ktoś się stara też myśleć.
Olej to i żyj swoim życiem. Wyjdź od czasu do czasu na miasto pogadaj sobie z jakimiś. Często nic nie musisz robić jak odpowiednia godzina i sama polemika wyniknie z racji na sytuację.
Pytanie po co w ogóle pisać pierwszy, olej to, same będą to robić. ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: o ich głupote.