Wpis z mikrobloga

@Mega_Smieszek: Ale ty sam w goldzie siedzisz XD Wam to już wszystko przeszkadza. Chce to niech se siedzi w tym goldzie. Widziałem i gorsze przypadki po 1000 gier i g4 i nic nie wstawiałem. Ten tag ostatnio jest coraz bardziej toksyczny
  • Odpowiedz
@cinu01: @Sagugaro: @ApoIIyon: Ale dlaczego ci ludzie często gęsto najwięcej p------ą na czacie? Ja wiem, że Gold to nie jest szczyt szczytów ale przynajmniej wymagałbym jakiegokolwiek ogarnięcia i nie obwiniania wszystkiego wokół kiedy sam się gra jak ściek najgorszy.
  • Odpowiedz
@cinu01: No ale zobacz jaki Ty masz stosunek gier a jaki ten typ xD Tyle to ja sam mogę zrobić na nowym koncie, bo z początku ten ich system jest p----------y i wrzuca diaxów w silverów i na odwrót.
  • Odpowiedz
przynajmniej wymagałbym jakiegokolwiek ogarnięcia i nie obwiniania wszystkiego wokół kiedy sam się gra jak ściek najgorszy.

@Mega_Smieszek: piszesz o sobie? Przestań się p-----------ć, bo zaraz ktoś Twoje buildy i replaye weźmie na warsztat.
  • Odpowiedz
@Budo: Przynajmniej potrafię utrzymać WR z dodatnim wynikiem a błędy na tym elo to chleb powszedni. Nie na darmo tu siedzę. A buildy/runy etc. to mam idealne. I D E A L N E. Bo w przeciwieństwie do innych obserwuje co się dzieje na streamach prosów, bacznie przeglądam probuilds i wiem co się buduje i przede wszystkim DLACZEGO się coś buduje. A nie, mam chłopa na bocie, który gra na
  • Odpowiedz