Aktywne Wpisy
#tenis jak będzie 3 set to iga powinna wygrać ale w sumie to jednak rybakina jej nie leży
annlupin +5
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Moja córka właśnie poszła do zerówki. W zerówce standardowo wszystko dzieje się na jednej sali, sala jest bardzo mała, grupa liczy ok 20 dzieci. Religia, na którą nie chcemy aby nasze dziecko uczęszczało odbywa się dwa razy w tygodniu (dosyć często). Okazuje się, że dzieci, które mają nie uczestniczyć w religii (stosunkowo mało) muszą siedzieć w drugim końcu sali. Oczywiście wszystko słyszą i są zachęcane grami, opowieściami i piosenkami religijnymi.
Czy ktoś ma jakiś pomysł jakich argumentów użyć, żeby moje dziecko nie uczestniczyło biernie w zajęciach religii w takich warunkach i jednocześnie nie zostało wydalone z ich sali na czas trwania religii?
Dzięki..
#religia #edukacja #nauczyciele #szkola #prawo
Czy ktoś ma jakiś pomysł jakich argumentów użyć, żeby moje dziecko nie uczestniczyło biernie w zajęciach religii w takich warunkach i jednocześnie nie zostało wydalone z ich sali na czas trwania religii?
Załóż jej słuchawki na uszy? No skoro tam przebywa to słyszy, innym wyjściem jest wyjście z sali, czego oczekujesz?
pkt.5 par 3.1
Str 85 przypisy. Str 11 3 akpt str 25 przedostatni akapit