Aktywne Wpisy

curiousboi +115
trochę o-------m z tym kolorem, ale przynajmniej mam nadzieję że ktoś jak go zobaczy kiedyś na ulicy i będzie miał gorszy dzień to mu to poprawi humor #zawszegratem #samochody #motoryzacja
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz

Może wyjdę na pustaka, ale chodzi mi po głowie pewna kwestia. Otóż jakiś czas temu będąc na weekend w domu w okolicach Łodzi sparowało mnie na #tinder z pewną laską. Konto anonimowe, na zasadzie, jak się lepiej poznamy to dostaniesz zdjęcia. Popisaliśmy trochę i sama zaproponowała, że może przeniesiemy rozmowę na insta, to zobaczę jej zdjęcia. Na profilu zdjęcia niewysokiej dziewczyny, niebrzydkiej, dużo zdjęć z Włoch itd. No i tak pisaliśmy kilka dni, dobrze nam się ten kontakt układał, w sumie wyszło że oczekujemy od życia i partnera podobnych rzeczy. Ona pisała kilka razy, że żałuję, że nie jestem z Łodzi (wróciłem już wtedy do siebie do Wrocławia, tam aktualnie mieszkam), więc zaproponowałem, że jeżeli chce, to mogę wybrać się do Łodzi, poznamy się na żywo. Trochę się zastanawiała, ale kontakt wciąż mieliśmy dobry, telefoniczny też, jakieś tam flirty itd. Widać było, że jest zainteresowana, więc się zgodziła. Chciała chyba dobrze wypaść, bo sto razy się pytała co lubię jeść a czego nie itd. No i po przyjeździe do Łodzi... Okazało się, że dziewczyny jest trochę więcej, niż wydawało mi się po zdjęciach. Ale cóż, jak już jestem to zobaczymy co wyniknie dalej. A dalej była miła gościna, spacer, kawka, piwko, wspólny seans filmów... No i sprawę dobrze rozegrałem, bo były seksy. I to bardzo udane, serio, spałem w życiu z kilkoma i z nią s--s oceniam jako chyba najlepszy w mojej karierze. Do mojego wyjazdu nie wychodziliśmy właściwie z łóżka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale sedno sprawy jest takie. Ona gdzieś rzuciła, że w Łodzi właściwie nic jej nie trzyma, musi tylko uporządkować sytuację prawna swojego mieszkania, które dostała w spadku. Że jeżeli spotka kogoś, kogo pokocha, to dla niej nie jest problemem zmienić miasto (ja aktualnie z powodu kontynuacji nauki nie mogę tego zrobić). I wszystko fajnie, mam potencjalnie sympatyczną, otwarta, czułą, opiekuńcza, dobrze gotująca i potrafiącą ogarnąć chałupę (to widać po mieszkaniu), chcąca zacząć budować coś trwałego, niepalącą, niećpającą, świetną w łóżku i niebrzydką dziewczynę, tylko... No ta nadwaga. Ja sam jakiejś zajebistej budowy nie mam, piwko I siedzącą pracą robią swoje, ale wiecie jak to jest. Szczególnie po moim poprzednim związku, gdzie byłem z laską totalnie w moim typie fizycznie, trochę mnie ta waga gryzie. Z drugiej strony, w pokoju stoi rowerek a ona musi pilnować tego co je ze względu na cukier (innym gotuje wszystko), czyli są opcje na zmianę tego stanu.
Co myślicie? Jeżeli jakieś różowe chcą mnie krytykować za moje stanowisko, to proszę bardzo. Liczę na szczerość z każdej strony.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f4de9486c849ff6cfff37d6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Dobrze sie zastanóœ co ci przeszkadza.
jeżeli ci się nie podoba, to daj jej spokój i nie marnuj swojego i jej czasu
jeżeli ci się podoba, ale wstydziłbyś się jej otyłości przed światem, swoją rodziną i znajomymi to dorośnij, ogarnij się.
nie oczekuj więcej, niz sam dajesz. Jeżeli jesteś leniwą parówą, to nie miej do niej pretensji, że nie ćwiczy.
@OxygenJunkie: W erze gdzie facet ma akceptować wady i zalety kobiety a kobieta ma prawo wybrzydzać co do faceta i jego wad i zalet i zmieniać go na siłę, w myśl społeczeństwa, wątpię.
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: tu bym trochę polemizował xD ale faktycznie jest to możliwe a na pewno prostsze niż zmiana charakteru xD
Tzn. dla mnie to tez pozostaje kwestia, ze ja ruchnales na pierwszym spotkaniu :D Doskonale wiem, ze jak sie sobie spodobacie to sprawy ida szybko nawet z bardzo pozadnymi pannami, no ale z ruchaniem po pierwszej randce to nie wiem co chcesz budowac xD
No, a watpliwosci co do wygladu to normalna sprawa jak sie panna mega nie podoba. Przeciez ludzie w szczesliwych super zwiazkach tez miewaja takie mysli
Może najpierw sprawdź ile kalorii spala się podczas godziny intensywnego seksu, a później zacznij pytać o zdanie?
@WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: nie zawsze, bo czasami kilogramy wynikają z charakteru.