Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +86
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +127
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
#bekazprawakow #neuropa
@JAI2L9LAD: W życiu nie czytałem głupszego zdania. Korwin to ultradebil.
Jak to się pisze poprawnie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Czytasz wypowiedź np. katolikach kamienujących gejów, myślisz "Magnum Opus, już większego debilizmu Ozjasz nie wymyśli". Mija parę dni, a tu proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Endriu_z_Oppeln: się śmiej, ale przecież wielu żółto-czarnych tak właśnie myśli.
Komentarz usunięty przez autora
Ale głupie. Państwo potrzebuje obywateli, więc potrzebuje też służby zdrowia, żeby za dużo obywateli nie umierało lub nie uciekało tam, gdzie są lepsze warunki.
Kim Dzon Un mógłby się z Tobą co do tego nie zgodzić
Gdyby Korwin nie był z-----y to uznałbym że właśnie cytuje Bastiata, ale z drugiej strony trzyma sztamę z narodowcami.
- a co panu dolega?
- Jestem starym stertyczałym debilem.
- Czy państwo ma mózg żeby było zwariowane?
- Nie...
- To kto potrzebuje pieniędzy z partyjnych subwencji: pan- czy państwo?
Nie zgadzam się z większością co tam ględzi ten stary psychol, ale państwo jest korupcjogenne i urynkowienie edukacjii i służby zdrowia przyniosłoby same plusy. Szkoły nie wyglądały by jak relikty przeszłości gdzie na dobrą sprawę marnujesz 12 lat życia, a szpitale co cóż zaczełyby funkcjonować.
Państwo powinno znaleść inną drogę