Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 65
@Robix: właśnie po raz pierwszy przechodzę Cień Czarnobyla i wczoraj w nocy miałem pierwsze spotkanie z kontrolerem w podziemiach Agropromu. Myślałem, że się posram ze strachu, do tego potem po wykradnięciu dokumentów zapadła noc i pojawiła się mgła i w takich warunkach musiałem wracać na wysypisko. Było gęsto xd
  • Odpowiedz
@Dokkblar: ten brak śpiwora, albo jakiegoś spania był najgorszy. Pamiętam jak miałem coś zrobić w wiosce pijawek i noc była to zostawiłem postać w jakimś obozie i poszedłem sobie film oglądać żeby czas przeleciał xD
  • Odpowiedz
@Robix: Marzy mi się, żeby wyszła nowa wersja Dead Air. Poza sporadycznymi akcjami w Anomaly, to właśnie DA miał super smaczki, które przyprawiały o zawał. Kto był w Czerwonym Lesie, albo Opuszczonym Szpitalu w tym modzie ten wie o czym mówię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SmileJotPeGie: Grałem w coc, oblivion lost remake, soljanka 2016, op-2.1, gunslinger mod
Najbardziej mi do gustu przypadł oblivion lost remake i op 2.1 choć on nie jest dla każdego przez swoje rozbudowanie i poziom trudności
  • Odpowiedz