Graner
1184
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
blunch
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
144
wioseneczka
@Graner: Słuchałam Arctic Monkeys zanim stało się muzyką dla alternatywek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
82
TurboDynamo
Słuchałam Arctic Monkeys zanim stało się muzyką dla alternatywek ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@wioseneczka: to od poczatku istnienia zespolu byla muzyka dla alternatywek xD
52
thebestisyettocome
thebestisyettocome
Miałem tak z weekend - ona tańczy dla mnie

;/
43
bigos555
bigos555
@Graner: Uwielbiamy uważać się za wyjątkowych, dlatego w-----a nas jeśli okazuje się, że jesteśmy jednak podobni do reszty
34
e.....o
@Graner: bubbletea...
33
archive
@Graner: o rany, słuchałem gotye i kimbra parę tygodni przed boomem
19
Kolczaneiro
@Graner: bubbletea...

Przecież to od dnia premiery był hit xd
14
GothBoyy666
@Graner: zawsze tak jest
8
t.....p
@octave25: ehh kuce zawsze muszą wpierniczyć się z tą swoją kuc muzyką tam gdzie nikt nie chce xD
8
wicked1009
@TurboDynamo alternatywki słuchają tylko jednego ich albumu: AM
6
kacper635
@asymetryczny_ no ale gadanie że to nie było popularne jest dużo przesadzone, bo w internecie to była jedna z najczęściej słuchanych piosenek na Spotify, tak jak każda inna z tej płyty, a milion na yt osiągnęła szybko.
6
octave25
@Graner: Soulfly- sodomites feat. Todd Jones of NAILS nikt nie słucha także ten tego.
5
GabrielAnon
@Graner: Tak miałem z M83 i MGMT. Teraz to nawet w reklamach lecą te kawałki... Jeszcze pamietam jak memiarze na reddicie zgwałcili Shooting Stars od Bag Riders :(
5
QBA__
@wioseneczka: a "Du aj łonna noł" słyszałaś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
kacper635
@elvisiako co kirwa kiedy to niby nie było popularne? XD Jak od wyjścia płyty ta piosenka raczej była jedną z najczęściej słuchanych
4
Nemeczekes
Nemeczekes
@wioseneczka: na kisne z alternatywek co chodzą w koszulce joy division a nawet nigdy nie słuchały. Taki symbol bycia alternatywnym
4
darosoldier
@Graner: Sławomir zanim został popualrny
3
S.....d
S.....d
@elvisiako przecież to kawałek jednego z najpopularniejszych raperów w Polsce xD co ty się spodziewałeś
3
Hrabia_Horeszko
@Graner: Zawsze kisne z takich ludzi co się oburzają, ze ktoś śmiał śmieć śmieć słuchać ich ulubionej piosenki
3